GORGS 2016

Gorgs 2016 ya está en marcha .. Mientras acabamos el BLOG GORGS 2016, os colgamos la información aquí.

GORGS 2016

Del 2 al 4 de Septiembre 2016 en Vall Fosca (Lérida). Además mientras podéis ver información del año pasado, así como la historia de GORGS. Por ahora un adelanto y YA OS PODÉIS INSCRIBIR a GORGS 2016!!!

INSCRIPCION

13a Trobada Internacional de Barranquisme – Gorgs 2016

Aquesta trobada neix a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) l’any 2004, amb diferents objectius. L’objectiu principal era i és mostrar als aficionats els barrancs de diferents zones i regions.
La Vall Fosca (La Torre de Capdella, Lleida) – 2, 3 i 4 de setembre de 2016
FEEC Gorgs 2016_Poster webL’edició de 2016 està organitzada pel Canyoning Club Punt Límit. Al blog de la trobada (properament us facilitarem l’enllaç) trobareu tota la informació: allotjament, llistat de barrancs, descomptes, conferències i molt més.
Durant la teva assistència a GORGS 2016 gaudiràs d’una fira d’exposició de materials de marques especialitzades, conferències i ponències sobre diverses temàtiques relacionades amb aquesta pràctica esportiva a càrrec de professionals, tallers de formació i multitud d’activitats diferents per gaudir amb la família, els teus amics o pel teu compte.
S’està preparant la publicació de GORGS VALL FOSCA: Guia de Barrancs, a càrrec del CANYONING CLUB i de Vall Fosca, que recull informació sobre prop de 20 descensos de la zona.
A més com a participant gaudiràs de descomptes molt avantatjosos en els allotjaments de la Vall.
INSCRIPCIONS
Els participants no federats abonaran in situ el cost de la llicència temporal per als dies que corresponguin, d’acord al Pla de Carnets Federatius i Assegurances Temporals de la FEEC 2016.
Podeu visitar també la nostra pàgina de Facebook i la nostra pàgina de Twitter, i fer les vostres inscripcions aquí.
Si us trobeu amb alguna incidència fent les inscripcions, si us plau envieu un correu electrònic a l’adreça info@canyoningclub.com o a juanlu.haro.sistero@gmail.com.
El cost de les inscripcions a Gorgs 2016 és de 25 euros tant per als federats FEEC com per als no federats, i inclou:
 • Samarreta de l’esdeveniment
 • Guia de Barrancs de la Vall Fosca amb diferents descensos proposats
 • Accés il·limitat a les ponències del Congrés
 • Sopar del dissabte a la nit
 • Obsequis dels patrocinadors, entrant en el sorteig de material tècnic
 • Preus especials en l’obtenció de les últimes novetats publicades, així com en la compra de material tècnic
Durant tot el temps que duri l’esdeveniment hi haurà voluntaris als quals el participant es podrà dirigir per a qualsevol dubte o consulta. De la mateixa manera hi haurà una FIRA DE MUNTANYA en la qual podreu veure els últims avanços en material i publicacions en barrancs.
Durant el sopar del dissabte es realitzarà un SORTEIG DE MATERIAL donat per tots els patrocinadors de Gorgs 2016.

13º Encuentro Internacional de Barranquismo – Gorgs 2016

La Vall Fosca (La Torre de Capdella, Lleida) – 2, 3 y 4 de septiembre de 2016
La edición de 2016 está organizada por el Canyoning Club Punt Límit. En el blog del encuentro (próximamente os facilitaremos el enlace) encontraréis toda la información: alojamiento, listado de barrancos, descuentos, conferencias y mucho más.
Los asistentes a GORGS 2016 disfrutarán de una feria de exposición de materiales de marcas especializadas, conferencias y ponencias sobre diversas temáticas relacionadas con esta práctica deportiva a cargo de profesionales, talleres de formación y multitud de actividades diferentes para disfrutar con la familia, amigos o solo.
Se está preparando la publicación de GORGS VALL FOSCA: Guía de Barrancos, a cargo del CANYONING CLUB y de Vall Fosca, que recoge información sobre cerca de 20 descensos de la zona.
Además como participante disfrutarás de descuentos muy ventajosos en los alojamientos.
¿DÓNDE ME INSCRIBO?
Los participantes no federados abonaran in situ el coste del carné temporal para los días que correspondan, de acuerdo al Plan de Carnés y Seguros Temporales de la FEEC 2016.
Podeis visitar también nuestra página de Facebook y nuestra página de Twitter, y hacer vuestras inscripciones aquí.
Si os encontráis con alguna incidéncia haciendo las inscripciones, por favor, enviad un correo electrónico a info@canyoningclub.com o a juanlu.haro.sistero@gmail.com.
El coste de Gorgs 2016 es de 25 euros tanto para los federados FEEC cómo por los no federados, e incluye:
 • Camiseta del evento
 • Guía de Barrancos de la Vall Fosca con diferentes descensos propuestos
 • Acceso ilimitado a las ponencias del Congreso
 • Cena del sábado por la noche
 • Obsequios de los patrocinadores, entrando en sorteo de material técnico
 • Precios especiales en la obtención de las últimas novedades publicadas, así como en la compra de material técnico.
Durante todo el tiempo o que dure el evento habrá voluntarios a los cuales el participante se podrá dirigir para cualquier duda o consulta. De igual forma habrá una FERIA DE MONTAÑA en la cual podréis ver los últimos avances en material y publicaciones en barrancos.
Durante la cena del sábado se realizará un SORTEO DE MATERIAL donado por todos los patrocinadores de Gorgs 2016.

0 comentarios :

Publicar un comentario

log-pager-older-link{display:inline;float:right;text-align:right;font-weight:700;padding:0 1%} #blog-pager-newer-link{display:inline;float:left;text-align:left;font-weight:700;padding:0 1%} #blog-pager { clear: both; font-size: 16px; line-height: normal; margin: 0; padding: 20px 0; background: rgba(220,220,226,0.5); } .showpageNum a,.showpage a{margin:0 4px} .showpagePoint{margin:0 2px 0 0} .home-link,.showpageOf{display:none} .post blockquote:after { content: "\2c2/"; position: absolute; font-size: 33px; color: rgb(57, 229, 208); left: 5px; top: 10px; font-family: arial; } .post blockquote:before { content: "\2c2/\2c3"; position: absolute; font-size: 33px; color: rgb(136, 224, 40); left: 5px; top: 10px; font-family: arial; }